Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočka na slanině
Tatarský biftek
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Pečená vepřová žebírka
Domácí snickers
Psí keksy
Brokolicové tagliatelle
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Kuskus s rajčaty a mátou
Čokoládový pudink
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem