Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křenová pomazánka
Kung Pao Mango
Mramorová bábovka II.
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Frankfurtská polévka s houbami
Mramorový korpus
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Bramborová frittata
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Rychlá mexická fazolová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Zeleninový boršč
Skořicové šneky
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem