Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česneková polévka III.
Švestkový koláč V.
Veganský perník
Kokosovo-tvarohový dort
Podkova - dort
Nadýchané americké lívance
Tuňáková pomazánka s olivami
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Houbový guláš
Mexická tortilla se zelným salátem
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake