Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře v kořenové zelenině
Metrový koláč
Křupavé bramboráky
Květáková polévka s brokolicí
Čokoládový korpus
Piña colada - koláč
Batáty ve slanině
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Medovníkové kuličky
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží