Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty s povidly
Falešné španělské ptáčky
Buchta proti všem předpisům
Maďarská variace
Slané tyčinky se šunkou
Bramborové placky s povidly a mákem
Lasagne s cuketou a slaninou
Smažené špagety se sýrem
Bramborovo-žampionová polévka se…
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Vanilkový cheesecake
Quiche s červenou řepou a sýrem
Huevos rancheros