Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso se špenátem
Žravé řezy
Brambory se sýrovou náplní
listové těsto
Pórková omáčka
Báječné tuňákové placičky s ricottou
Citronové muffiny
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Americké Brownies (vynikající)
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Houbová omáčka krok za krokem
Bramborový guláš
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek