Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krabí pomazánka
Jednoduchý jahodový koláč
Mandlové hrudky - nepečené
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Jablečný tvarohový dort
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Gulášová krkovička
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Játra rychle a chutně
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Čokoládové brownies
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi