Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční mazanec
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Pizza Quattro Formaggi
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Brokolicové tagliatelle
Meruňkové smoothie
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Dýňový krém s kari
Těstovinový salát s tuňákem a…
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem