Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Burgundská hovězí pečeně
Dobrý perník
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Moravská kapsička
Cuketové lasagne
Pikantní vepřová pečínka
Tvarohový koláč líné ženy
Tuňáková pomazánka s olivami
Hořčicoví utopenci se zelím
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Nepečený jablkový dort
Tvarohové řezy s mákem