Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slavnostní bramborová kaše
Alibábovka
Brambory s tvarohem
Brambory na plechu s bylinkami
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Pečené kuřecí žaludky
Grilovaný květák (brokolice)
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem