Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moravské kuře
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Tortilla s čerstvou zeleninou
Zapečené brambory se smetanou a…
Cappuccino roláda
Palačinky nejrychllější nejchutnejší…
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Těstoviny s pancettou a hráškem
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka