Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové tyčinky
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Pivní pomazánka
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Perníčky - hned měkké
Vepřové závitky plněné sýrem
Americké palačinky s horkými jablky
Muffiny s čokoládou
Angreštové / rybízové knedlíky
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem