Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosová bábovka III.
Rychlovka z těstovin
Linecké banánky
Mrkvová polévka I.
Pribináček
Grilované brambory s česnekem
Kyšková buchta s třešněmi
Frittata
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Pórková polévka s cizrnou
Vaječná tlačenka
Andělský dort
Velikonoční brownies