Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový salát s vejci a ředkvičkami
Hrníčková buchta pro nezkušené
Osvěžující ovocný dort
Pomazánka "hned pryč"
Bruselské hovězí - minutka
Králičí ragú
Banánovo - čokoládové řezy
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Chřestová polévka
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou