Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chobotnice po athénsku
Hořčičná omáčka
Italská pizza
Pikantní gyros v housce
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Jednoduché špenátové palačinky
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Kuřecí srdíčka - pečená
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Tvarohové řezy s mákem
Lemon curd
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou