• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Koprová omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Koprová omáčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 183
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koprová omáčka
Koprová omáčka
Koprová omáčka
Koprová omáčka
Koprová omáčka
Koprová omáčka
Koprová omáčka
Koprová omáčka
6fotografií
Nahrát fotku
 

Tradiční omáčka vonící koprem patří ke stálicím české kuchyně. Můžete si ji vychutnat s vařeným masem nebo vejcem natvrdo, s knedlíkem nebo bramborem, jak je libo. Tahle jemná smetanová omáčka vás ohromí!

Koprová omáčka

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce ocet
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce cukr krystal
    • 200
      ml smetana
    • 1
      hrst kopr čerstvý
    • 500
      ml hovězí vývar nebo vepřový

Postup přípravy receptu

1
Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme a povaříme.

RADA: Jak si můžete ještě vychutnat kopr?

2
Po 30 minutách varu přidáme ocet, podle potřeby přisolíme a omáčku přecedíme přes jemné sítko.

RADA: Jak na koprový čaj?

3
Zjemníme přidáním smetany, necháme krátce přejít varem a vmícháme přebraný, opraný a jemně rozsekaný kopr.
4
Podáváme s knedlíkem nebo bramborem a uvařeným masem či vejcem natvrdo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Koprové pesto

Koprové pesto

Koprovka s vejcem

Koprovka s vejcem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rudla | 30. 1. 2016 08:55

    Tak za chvilku půjdu kuchtit.Budu ji dělat poprvé v životě, tak jsem zvědavej co z toho vznikne :-) :-)

  • rudla | 30. 1. 2016 08:53

    Tak za chvilku půjdu kuchtit.Budu ji dělat poprvé v životě, tak jsem zvědavej co z toho vznikne :-) :-)

  • Lenka Bliznáková | 13. 10. 2015 13:35

    výborná. Dělala jsem z větší dávky a místo vývaru dala kostku a místo čerstvého kopru sterilovaný a kopračka je znamenitá. Takže za mě bodík :-)

  • Lenka Bliznáková | 13. 10. 2015 13:34

    Výborná kopračka, měla jsem doma jen trošku čerstvého kopru, takže jsem přidala i sterilovaný. Dělala jsem tedy z větší dávky a z kostky místo vývaru a je vynikající. Takže dávám bodík. ;-)

  • djmikky
    djmikky | 7. 9. 2015 21:17

    Super, jen jsem místo vývaru dal kostku a 1 a půl lžíce octu, jinač OK :)

  • Sima1 | 15. 8. 2015 14:15

    výborná...te´d jsem jí dovařila a jíšku jsem dělala máslovou :-)

  • WeeBear
    WeeBear | 7. 7. 2015 09:50

    Za mě fajnové :) Jíšku uděláme dorůžova a hned zalejeme vývarem. Doporučuji větší hrnec, než potřebujete - olej i s horkým vývarem docela zapění. Já přidávám na 500ml vývaru 1 kelímek 33% smetany a dvě deci mléka. Pak ještě lehce dohustím dle potřeby. Poupravila jsem si i dochucení - dvě malá víčka octu, jedna polévková lžíce cukru a půlka malé lžičky soli. Kdo se bojí tohoto receptu, nemá proč. Je boží, univerzální a hlavně jednoduchý :)

  • milan novotny | 22. 6. 2014 09:03

    mamka jí vždy měla moc dobroučkou, ;-) tak se oní pokusím i já hurá na to. :-)

  • Jitule | 19. 6. 2014 10:22

    Vyborna,jen o lzici vic cukru a citronove stavy. Co jsem tehotna,kopr miluju a driv jsem ho nesnasela ;-)

  • makina | 4. 6. 2014 15:55

    Vyborna omáčka :-P ..ocet vzdy vynecham davam radeji jen zakysanou smetanu.. :-)

  • Sima | 4. 6. 2014 12:37

    Já dělala z vývar zkostky a smetanu jsem dala JEN zakysanou, kopru cim vic tim lip a ocet pokojove teploty a nezdrcla se a je vyborna a prave ji obedvam :) Po celou dobu ji sleham metlickou a nepotrebuji ani cedit. Luxus mnam :) a Navic s knedlikem a vajickem je lahoda

  • karkra72 | 18. 5. 2014 09:42

    Jednoduchá, rychlá a chutná.

  • Martina | 24. 4. 2014 10:06

    Ať žije technika :-D

  • Zuzac | 19. 2. 2014 15:00

    Výborná neměla chybicku ;-) :-)

  • calypsol | 15. 12. 2013 01:40

    Varim uz 25 let a asi mam nejake stesti, ale zatim se mi nikdy zadne jidlo po pridani octa nezdrclo a to ho davam primo studeny. Jinak, vrtalo mi v hlave, proc varit jisku zalitou vyvarem 30 minut, nasel jsem odpoved, ze kvuli chuti mouky na patre - nezaznamenal jsem chutove rozdily a tak dale varim jen 5-10 minut. Jo a kdyz uz mate recept na koprovku a tam vyvar z hoveziho, je lepsi koupit opravdu hovezi maso a nesidit tak dobrou omacku vyvarem z kostky a vajickem ;-)

  • Pepa | 14. 12. 2013 15:29

    Místo octu je lepší citron ;-)

  • Jita | 14. 11. 2013 12:43

    Ale cukr se v omáčce použije. Ma byt sladko kyselá. ;-)

  • Katka | 5. 9. 2013 08:39

    Nemam rada kdyz je v ingrediencich surovina ( v tomto pripade cukr krystal ) a v receptu se nepouzije!

  • Mona | 23. 8. 2013 19:18

    Výborný, snadný a rychlý recept... vyzkoušela jsem i tu variantu s kokosovým mlékem ( viz níže v komentářích ) a musím říct, že chutná také skvěle... :-\

  • Lyduna | 7. 8. 2013 19:15

    Náhodou MŇAM! :-)

  • tito | 19. 6. 2013 14:21

    jíšku dělám na másle a ocet dávám jako poslední, nakonec je toi stejně dobrá a rychlá omáčka jako tahle :-)

  • Afreysee
    Afreysee | 13. 6. 2013 14:04

    Skvělý a jednoduchý recept, děkuji. Jen toho cukru a octa jsem musela přidat více, ale to asi každý podle své chuti... :-)

  • LaSkala | 25. 4. 2013 19:01

    Tak tohle opravdu funguje, s omáčkami mívám obecně problém a moc je nevařím, ale tohle je prostě bezvadný recept. Při dodržení postupu se omáčka nikdy nesrazí (při dokyselování ocet ohřívám). Když ji dělám pro dceru, která má alergii na mléko, přidám místo smetany kokosové mléko z konzervy, mouku dávám celozrnnou, cukr třtinový - je výborná i v této podobě.

  • Irma | 5. 4. 2013 10:27

    Taky tam musim dát víc cukru.Ale místo octa dávam rači citron,ale až když omáčku dovařim/a odstevim/,aby se mi nezdrcla....Jdu vařit. :-P

  • TheKacabi
    TheKacabi | 26. 3. 2013 15:32

    No teda, kdybych tam nechala jen jednu lžíci cukru a octa, nikdo by mi to nejedl. Pořádná koprovka má být sladkokyselá, a množství záleží na každém kuchaři. Jinak co dodá koprovce úžasnou chuť je ten vývar - pořádný, silný hovězí vývar - jestli máte slowcooker ("pomalý hrnec"), tak ráno tam dejte maso, vodu a trochu soli a do oběda máte vývar hotový. Taky zahušťuju škrobovou vodou napůl s jíškou, nemusím to potom tak dlouho vařit (osobně si myslím, že dlouhé vaření pro smetanu není dobré)

  • TAUAH | 26. 12. 2012 15:23

    Prima jídlo :-) Taky vařím déle, aby se vytratila chuť mouky. 30 min je akurát. Koprovka je moje oblíbená, manžel raději křenovou. :-) :-P

  • ICeman | 20. 10. 2012 19:09

    vynikající!!!! Jsem zvyklej na koprovku ze školních jídelen pouze a jednou vod kámošky - všechny mi chutnali, ale TOHLE je teda lahoda :-) a to jsem neměl hotovej vývar a použil jsem pouze vodu... jen bych možná dodal, že soli jsem nepoužil špetku, ale několik špetek...ale to si každej doladí podle chuti :-)

  • honza | 18. 10. 2012 15:39

    Nojo , taky se mi zdcla :-[ bo jsem ten ocet nedal horkej ( jak je někdy dobrý číst komentáře , že ? :-D ) No - ale tyčovej mixer je super pomocník , že jo ? Od chvíle , co jsem si ho pořídil se s jíškou už nijak netrápím..a teď se mi hodil taky :-) Takže - z hrudek se nekácejte , technika nás zachrání 8-)

  • Lenka | 18. 10. 2012 12:34

    Nevím, nejdřív to vypadalo dobře, ale nakonec omáčka byla příliš řídká ( a to jsme tam dala o maličko víc smetany než bylo psané) a totálně divně ochucená... tedy spíš úplně neochucená.

  • Denča | 27. 8. 2012 11:25

    máš na mysli asi zásmaŽku, že? ;) ne, cibule se opravdu nedává..

  • friendlyforever | 18. 7. 2012 12:36

    Dávám kromě sladké smetany i zakysanou. A jíšku vařím taky jen cca 10 minut. Jinak výborná.

  • Áda | 28. 6. 2012 16:52

    Manželka ji právě dodělala a je skutečně výborná.

  • caravell | 26. 6. 2012 13:01

    Tak jsem ji zkusila, místo smetany jsem musela použít mléko, jelikož by byla omáčka hodně hustá. Na mě bylo málo octa, soli i cukru takže jsem vše přidávala. Poté byla super :-) Asi záleží na chuti nicméně kdybych vařila přesně podle uvedené receptury tak pro nás nic moc. Vidím, ale, že komentáře jsou kladné, takže nebudu kazit známkování a píšu pouze svoje poznatky. Hezký den všem :-)

  • stanley | 24. 6. 2012 19:31

    tak to je pouze a jedině mlékem, přidáním kvalitní smetany nebo šlehačky se tento problém odstraní, prostě nynější mléko není mléko.....

  • Verča | 13. 6. 2012 14:13

    Pro Petuli: když se omáčka zdrcne, znamená to, že jsi přidala ocet (i v nálevu s koprem) až po smetaně či mléce. Ocet musí přijít vždy do omáčky dříve!!! Pokud je málo kyselá a je třeba ocet přilít, musí být horký - převařený. Já to dělám v malém hrníčku v mikru. Pak se hrudky neudělají. Je to tip od mé maminky, která vařila před 45 lety v Peci pod Sněžkou pro papaláše... 8-)

  • venca | 4. 6. 2012 10:06

    do zasmášky - jíšky se cibule může dát

  • develina | 1. 6. 2012 15:17

    Do koprovky se cibule nedává!!

  • marcelanovakova
    marcelanovakova | 17. 5. 2012 15:28

    Teď jsem ji uvařila a je výýýtečná. Nikdy jsem koprovku nedělala, ale asi začnu častěji. Už teď se těším na zítřejší oběd :-)))

  • teofilie | 2. 5. 2012 11:42

    Nějak mi tam chybí cibulka... Všechny omáčky začínají cibulí, ne? :-!

  • lenka | 23. 4. 2012 15:02

    dělala jsem jí prvně v životě a měla obrovský úspěch, je opravdu výborná 8-)

  • Petra | 12. 4. 2012 17:40

    take jsem pouzila konzervovany kopr, cerstvy nemam ;o) a mrazeny nemeli. Nevidim na tom nic spatneho, udelala jsem to tak poprve (narozdil od omacky ;o)) na zaklade prispevku v diskuzi a omacka i tak je vyborna!

  • Ano šéfe | 24. 3. 2012 20:18

    Snad se mi povede :-D :-D :-D :-D :-D 8-) ;-)

  • Nikol H. | 23. 3. 2012 02:09

    Ve sterilovaném kopru je ocet, proto se ti mléčná omáčka zdrcne. Musíš hodně míchat a kopr přidávat pomalu. Taky je dobré kopr s nálevem před nalitím do omáčky prohřát na teplotu podobnou omáčce (provařit v kastrůlku). Jinak dělat omáčku pouze z mléka podle mě není dobrý nápad, já dávám napůl vývar (vodu) a napůl mléko, pak jednu smetanu ke šlehání a omáčka je krásně krémová. Jo a jestli se ti budou dál dělat v omáčce hrudky, tak do ní rozkvedlej jedno-dvě vajíčka a hrudky nebudou vidět ;-)

  • Petule | 8. 3. 2012 10:34

    Dobrý den,stane se vám také, že se vám zdrcne??? Já ji teda nedělám z vývaru ale z mléka, aby byla krémovější, ale jak přidám kopr...šup a už jsou tam malinkaté hrudky... a jsem v .... :-D

  • krucen | 11. 2. 2012 09:35

    mouka by se měla vařit minimálně 30 min, aby nebyla cítit na patře.

  • BAMBULE | 1. 2. 2012 10:31

    NEJLEPSI JAKOU JSEM KDY DELALA, A POPRVE SE MI I NESRAZILA.TAKZE ZA ME URCITE NEJLEPSI RECEPT!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

  • Veronica | 29. 1. 2012 13:08

    Tato koprovka je výborná!!!

  • ramona | 24. 1. 2012 11:55

    každý nálev obsahuje konzervanty a to jako jíte a dávate to dětem ? No to je jednoduché udělat si zvlášt čerstvé ochucení (kopr,cukr,vývar,ocet event.sůl) a pak to smíchat s bešamelovým základem tak,jak vám hustota vyhovuje.Při dovaření se zdá řídčí ale pak zhoustne ochlazením tak ten dochucovací koprový základ nevyhazovat a nechat jej na další zředění,v případě,že vám omáčka zbyde na druhý den. <:-)

  • ramona | 24. 1. 2012 11:41

    No co tam vaříte jíšku 30 min.? ta je po 10 min uvařená přeci....vařím zvlášt bešamel (rozředěnou jíšku) a vývar s koprem,octem,cukrem a pak to spojím a smetanu opatrně nakonec a už nevařím ...

  • Kamil | 29. 12. 2011 15:37

    Ten se dává tak dvě kákové lžíčky aby se nesrazila smetana ;) přidat před přidáním smetany :-)

  • podstolem | 28. 12. 2011 20:09

    Výborná

  • Domča@Lea
    Domča@Lea | 19. 11. 2011 18:29

    :-) výborná :)

  • ggg | 13. 10. 2011 21:11

    :-D :-D :-D

  • Markéta | 8. 9. 2011 11:50

    No tak jsem jí dodělala a moc se mi to asik nepovedlo uvidíme co na to řekne muž :-!

  • 1982Petula
    1982Petula | 14. 8. 2011 11:37

    Tak jsem ji právě dovařila. Byla to má premiéra a musím říct, že chutná jako od mojí babičky, tudíž fantasticky. Už jen dovařit knedlíky a s hovězím masíčkem bude skvělá.

  • Sju | 6. 7. 2011 17:36

    a kde je ten cukr krystal?

  • Milan Staněk | 6. 7. 2011 08:00

    Fakt skvělá, moooc nám chutnala ;-)

  • Marketa Krbcova | 5. 7. 2011 11:51

    delala jsem koprovku poprve a babicka mi radila jisku delat na sadle tak jsem udelala na sadle misto oleje a je úzasna. ;-)

  • Mila | 21. 6. 2011 13:22

    tak taky davam jednicku, delala jsem svoji prvni koprovku, dle tohoto receptu a i manzel, ktery ji nema rad konstatoval, ze ji budeme delat asi casteji ;-)

  • VERONIKA | 17. 6. 2011 08:24

    :-) Ja ji dnes budu delat tak sem zvedava jak se mi povede. O:-)

  • GlickaIva | 8. 6. 2011 11:45

    Výborná koprovka, jinou už ani nedělám. Dávam za jedna!!

  • Pasážová revolta
    Pasážová revolta | 1. 6. 2011 12:59

    Je výborná, ani náznak zdrcnutí. S bramborem a vejci neměla chybu!

  • nat | 14. 5. 2011 11:29

    se mi srazila :-( smetanu jsem měla teplou, takže asi ocet :-(

  • johny | 2. 5. 2011 18:51

    Koprovku jsem delal sice podruhe,ale tentokrat podle tohoto receptu.Napred jsem byl velmi prekvapeny tim co vzniklo po doliti vyvaru do jisky,ale dolel jsem vodu a mleko a nakonec se to povedlo.Diky.

  • Tamara | 6. 4. 2011 12:26

    Co tam kuchařinky cedíte?

  • Tereza T
    Tereza T | 31. 3. 2011 11:34

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 30. 3. 2011 22:28

    Omáčky

  • Pankova.betty | 27. 3. 2011 18:26

    Fakt výborná, dávám 1!

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 22:10

    Výborná koprovka, dávám sterilovaný kopr i s troškou nálevu, perfektně omáčku ochutí.

  • Jana | 3. 1. 2011 11:34

    ted jsem omacku dodelala a moooc mi chutna.Je rychla a snadna vsem doporucuji :-P

  • lucka | 16. 12. 2010 11:23

    koprovka je vynikající. :-\ lepší snad ani udělat nejde :-)

  • Natalie Hujová | 29. 6. 2010 13:12

    Výborná omáčka. Vždy jsem dělala koprovku jinak a nikdy jsem ji nemohla pořád tak nějak dochutit. Tahle omáčka má výbornou chuť díky vývaru. Já použila obyčejný masox a všem chutnala. Akorát nejsem si jista zdali je to porce pro čtyři

  • Ladia - | 22. 5. 2010 14:41

    Vše je uvedeno v receptu, množství vývaru i počet osob.

  • Petra Bicencová | 22. 5. 2010 13:09

    hezkej recept jen s malou chybičkou neumim vařit takže netuším jaké množství vývaru je zapotřebí pro 4 osoby nejdřív to byla koprová voda a pak pokrm pro toaletu a k obědu bude asi knedlík ve vajíčku

  • Gabriela Hinková | 25. 2. 2010 12:57

    dneska jsem dělala koprovku podle tohoto receptu a je vynikající, jen ten poměr sem musela upravit takže od oka udělala jsem ktomu domácí houskové knedlíky a vajíčko a všem moc chutnala už neudu vařit jinou

  • michal jakouš | 9. 1. 2010 09:21

    moc mě chutnala pouze příště dám pouze 2 lžíce mouky

  • Katka A. | 25. 9. 2009 08:32

    Jen musím dodat, že přítel, jakožto zapřísáhlý nekoprovák, si pošušňal :-)

  • Katka A. | 25. 9. 2009 08:31

    Tak jsem dělala z hovězího vývaru. Bylo to dobré, ale musím říct, že víc mi chutná naše "tradiční" koprovka bez vývaru se zakysanou smetanou a brambory. Klasickou koprovku už dělat nebudu, přesto hodnotím jedna, protože špatná rozhodně nebyla :) .

  • Katka A. | 8. 9. 2009 12:37

    Mam na ní strašnou chuť, ještě jsem nezkoušela s vývarem. Ale vím, že bujón bych do toho nedala...prostě si to neumim představit, jak by to chutnalo. Ale věřim, že s vývarem to dostane šmak :-) Škoda, že přítel jí nemusí... Ale co.. snim jí sama :-D Až vyzkoušim, napíšu, jak chutnalo.

  • venyss venyss | 20. 7. 2009 12:22

    Musím říct, že napřed jsem byla dost zděšena, když jsem udělala jíšku a nalila vývar,stala se mi z toho moučná kaše,ale pak jsem přilila více vody a omáčka je bezkonkurenční. Dělala jsem vše dle oka, vývar z masa- kvůli manželovi dělám z vepřového, ale ta jemná chuť,hmmm :-). Moje první omáčka takto zahuštěná, jinak zahušťuji tak,že dám mouky do hrníčku s vodou a naliji do omáčky. Touto variantou jsem velmi překvapená, a hlavně tím bezvadným výsledkem!!!1*

  • hana Valentová | 10. 6. 2009 14:31

    Výborná, povedla se..

  • recepty 73 | 9. 6. 2009 07:43

    Jíšku dělám na másle a ještě trošku přisladím.Je to raz-dva,a když není maso,postačí vejce na tvrdo.Jiří

  • vilda babič | 8. 6. 2009 16:21

    Není co dodat.Prostě skvělá

  • Martina S. | 19. 5. 2009 16:01

    Tahle se vždycky povede ... ;-)

  • Alexandra Daňková | 13. 4. 2009 21:37

    Omáčka byla výborná

  • Marcel krnáč | 21. 1. 2009 17:12

    Teď sem jí dovařil.Rychlé a dobré. Jen doporučuji koupit kopr již naložený ve sladkokyselém nálevu a tím se eliminuje ocet.Dobrou chuť

  • Lenka | 23. 6. 2008 13:50

    Právě jsem dovařila. Je jednoduchá, ale málo hustá...jako polévka a ne omáčka.

  • LADISLAV JANKŮ | 5. 4. 2008 19:05

    JE TO JEDNODUCHÝ A RYCHLÝ RECEPT,ALE JE DOBRÝ.DÍK.

  • Zuzka Dufková | 5. 4. 2008 12:14

    Zdravím, přidávám se ke chvále. Včera jsem omáčku zkoušela uvařit přesně podle receptu a myslím, že se povedla. Jen mi zhoustla trochu víc než jsem čekala, takže jsem ji musela trochu naředit, ale jinak dávám receptu za 1 :-) a smetanu jsem nepoužila, myslím, že není potřeba, a také jsem do vývaru, který jsem pak přecedila, dala vyvařit stonky kopru, aby omáčka chytla tu správnou koprovou chuť :-)

  • Gábina H | 27. 3. 2008 10:09

    Therez, místo vývaru z masa můžeš použít rozpuštěný instantní vývar nebo kostku masoxu

  • therez | 23. 3. 2008 11:06

    dobry den.chci se zeptat jak pripravit vyvar.nejsem z cech a u nas nemame nic podobneho.a jestli misto vyvaru muzu pouzit neco jineho

  • therez | 23. 3. 2008 11:06

    dobry den.chci se zeptat jak pripravit vyvar.nejsem z cech a u nas nemame nic podobneho.

  • Aja | 26. 2. 2008 19:56

    Super. Fakt dobra.

  • Stanislav T | 21. 2. 2008 09:24

    Tak se omlouvám, dneska jsem koprovku uvařil dle vašeho receptu. A je VÝBORNÁ.

  • Daniella O. | 14. 2. 2008 22:51

    Stando, jestli je zde neco odflaknute, tak je to pouze Vas komentar. Koprovka je vyborna.

  • Helena | 14. 2. 2008 19:27

    Stando,co se ti na této koprovce zdá odfláknuté?Napiš,jak ji vaříš ty,třeba je lepší,díky

  • Stanislav Turek | 14. 2. 2008 18:36

    No tak takhle odfláklou koprovku můžou udělat jenom, ženský. Chápu čas je drahý.

  • Silva Machová | 6. 11. 2007 13:51

    Používám sterilovaný kopr a zakysanou smetanu,jinak je to výborné!

  • Jana Franců | 4. 11. 2007 12:03

    Právě jsme ji dojedli a je naprosto výborná a v přípravě jednoduchá. Děkuji, doporučuji a dávám za 1

  • Jana Franců | 4. 11. 2007 11:59

    Právě jsme jí dojedli a je naprosto výborná!!! Doporučuji a dávám za 1

  • Zuzana Coufalová | 10. 10. 2007 15:10

    Jo, klasická koprovka, ale moc dobrá. Dávám 1.

  • Veronika | 2. 10. 2007 16:01

    Udělala jsem koprovku podle tohoto receptu už podruhé a vždy jsem byla velice pokojená já (je snadná) i strávníci (je klasicky chutná) :-)

  • Myš | 30. 9. 2007 17:10

    Právě bublá na plotně a je výýýborná ! Chtěla jsem použít čerstvý kopr, ale to bych se nesměla spoléhat na ALBERTA u nás na sídlišti, spíš se divím, že měli alespoň ten nakládaný. Nicméně omáčka výborná a rychlá, díky za recpet.

  • Simona | 7. 9. 2007 12:09

    Vážená paní Bakiro, vařila jsem dle vašeho receptu, ale zřejmě jsem něco udělala špatně, neboť to byly sotva 2 porce... Jinak chuťově byla dobrá. Děkuji

  • Kateřina Candrová | 7. 8. 2007 22:30

    vážená paní bakiro. moc děkuji za recept, který uvádíte. konečně jsem našla to, co mi vyhovuje. Je velice chutná. trochu mám mezery v dochucování, ale to se snad časem vychytá. díky.

  • Jana Macasová | 19. 7. 2007 12:00

    teď jsem dovařila a je to dobrota...

  • bakira | 13. 7. 2007 09:20

    Pani Renato, pouzivam kupovany kopr ve sladkokyselem nalevu, myslim ze je od Hame. Davam i s nalevem, pak uz neni treba ocet.

  • Sarka Honzakova | 13. 7. 2007 09:13

    Renato, me taky vic chutna s nalozenym koprem, ale cestvy ma zas aromatictejsi vuni. I kdyz mam ale cerstvy kopr, davam jej pul na pul s nalozenym. Nikdy jsem ho ale nenakladala sama, i kdyz koprovku mame moc radi a rodina si ji zada casto, mozna by se to i vyplatilo :-)

  • Sarka Honzakova | 12. 7. 2007 19:41

    bakiro, diky za radu, z reci anonyma si nic nedelejte, kdyz se neumi ani podepsat :-( Kdyz specham delam ji stejne jak jste radila a rodina ji basti s boulema za usima, stejne jako z vyvaru :-) Jen se mi 2x stalo, ze se mi mleko srazilo, kdyz jsem hodne spechala a mleko nepovarila a brzo nalila kysely nalev. Mozna to byla souhra nahod.

  • Renata Kolářová | 12. 7. 2007 18:05

    Paní Bakiro, dáváte tam ten kopr i s nálevem? A máte kopr sterilovaný kupovaný, nebo doma naložený,popř. nemáte náhodou recept na nálev na kopr? Zkoušela jsem to s nálevem na okurky, ale není to vůbec ono. Koprovka s tím naloženým koprem mi chutná víc než s čerstvým.

  • bakira | 12. 7. 2007 15:55

    drahy anonyme, muj 4lety syn umi rozeznat koprovku od maminky. jelikoz ji take ji ve skolce u babicek, popr v restauraci, mylite se

  • bakira | 12. 7. 2007 15:17

    drahy anonyme, byt jsou synovi 4 roky umi rozeznat jestli je to koprovka ze skolky, ci od jedne nebo od druhe babicky, popripade z restaurace.vsude se dela trochu jinak. dle jeho usudku mu chutna moje nejvic, proto jsem napsala, co jsem napsala

  • bakira | 12. 7. 2007 15:13

    Pani Sarko, kdyz prilevam mleko odstavim smes jiska + kopr z plotny, pak dukladne rozmicham metlickou. nikdy se mi mleko nesrazilo.

  • Anonym | 12. 7. 2007 11:44

    Váš syn ji miluje nejspíš proto, že nezná jinou, drahá bakiro.

  • Sarka Honzakova | 11. 7. 2007 21:53

    bakiro, nemela jste nekdy problem, ze se vam mleko na tom kyselem kopru srazilo? Ja driv koprovku delala z mleka, ale dukladne ho povarila s jiskou a kysely nalev nebo ocet pridavala az aspon po 15 minutovem povareni.

  • bakira | 11. 7. 2007 15:55

    zbytecne moc komplikovane, udelejte jisku, dejte tak 2 lzice kopru ve sladkokyselem nalevu, zalejte mlekem, cukr a sul podle chuti. pokud je ridka da se zahustit svetlou jiskou v granulich. muj 4 lety syn ji miluje, bez prilohy, bez masa, jenom s vajickem.

  • Jarmila | 21. 6. 2007 20:54

    Skvělé! Dala jsem i zakysanou smetanu, i ocet a taky trošku cukru (máme rádi trošku kyselejší). Akorát uvedené množství rozhodně není na 4 porce, my z toho měli tak 1,5 porce. Nevadi, příště vynásobím 2. :-)

  • Jana Chmelařová | 7. 6. 2007 11:46

    Výborná. Nejlepší jakou jsem kdy dělala. Místo hovězího vývaru jsem použila masox s vodou. Ocet jsem nedávala , stačila zakysaná smetana.

  • Anonym | 28. 5. 2007 11:51

    vyborna a jednoducha davam1

  • Lenka | 28. 5. 2007 10:21

    Kdo nerad ocet, může přidat citronovou nebo limetkovou šťávu (ta je ještě lepší, není tak "ostrá" jako citronová). Vůbec nejlepší je kysaná smetana, ta dá omáčce krémovou konzistenci a velmi jemně nakyslou příchuť. Lze přidat i něco málo bílého pepře a chuť omáčky dostane parádní, jemně,ale hodně jemně pikantní chuť. Vyzkoušejte!

  • irena | 25. 5. 2007 17:24

    já si zase nedokáži představit koprovku bez octu:)byla moc dobrá,díky za recept!sklidila jsem úspěch,takže ji řadím do svého jídelníčku:)

  • gábina chromcová | 11. 5. 2007 23:15

    nikdy jsem do koprovky nedala ocet

  • ELA | 3. 5. 2007 15:56

    malá rada - zapomeňte na ocet a dejte kysanou smetanu

  • Peťulka | 3. 5. 2007 15:36

    no akorát me tam stve ten ocet asi jsem to s nim prehnala,ale skoroj sem ho tam nedala tak nevim no. asi ho tam vubec nebudu daVAT!!!

  • Peťulka | 3. 5. 2007 15:33

    tak už to je!!!mě to docela chutná sice jsem jen tak trošku koštovala,neboť je to pálivé,ale me to docela chutná,jsem zvědavá co na to řekne můj kluk!no na to že jsem dělala poprve omacku je to super!doporučuji...

  • Peťulka | 3. 5. 2007 14:57

    no tak už se mi to dělá,ale nevím nevím moc se mi to nelíbí,ale uvidíme až zkusíme...pak se zase ozvu!

  • Peťulka | 3. 5. 2007 12:27

    tak jsem narazila tady na ten recept chci ho zkusit, tak doufám,že se mi povede,ještě nikdy jsem koprovku nedělala a pak napíšu jak mě a mému přítelovi chutnala...

  • Ivana Samcová | 28. 4. 2007 16:54

    Výborná omáčka. Dělala jsem ji s hovězím masem a moc jsme si pochutnali.

  • Millis | 24. 4. 2007 22:31

    Super recept, lepší jsem nejedla a to jsem vařila poprvé. Těch 30min varu jsem si zkrátila na 15min, ale ničemu to nevadilo.

  • Petr | 15. 4. 2007 07:20

    kterou mám dat smetanu ?

  • Saky | 3. 4. 2007 13:02

    Moc dobrá,doporučuju pro začínající kuchařky.Opravdu jsme si pochutnaly.

  • Michal Molda | 24. 3. 2007 13:49

    super vyborna taku omacku som uz davno nejedol a podarila sa mi na prvy krat este keby som mal cerstvy kopor zo zahradky dal som suseny v lete spravim z cerstveho kopru a to bude uz papanicko

  • Michal Molda | 24. 3. 2007 11:52

    skusam to dneska myslim ze bude vyborna mam rad omacky dam potom vediet ked ju zbastim

  • MarcelaS | 12. 3. 2007 20:52

    Koprovku jsem podle tohoto receptu dělala již několikrát, je to moc dobrá omáčka, celé rodině chutná. Díky za recept.

  • Irena | 19. 11. 2006 14:58

    Omáčka byla výborna, akorát jsem ji také dodatečně musela zahustit. Ale rozhodně doporučuju.

  • Jana | 2. 11. 2006 22:44

    Jednoduchá, rychlá a hlavně dobrá.

  • Lucia Seidlova | 18. 10. 2006 05:52

    Chuti aj v Coloradskom Aspene, dakujem, vyborny recept

  • Liliana | 17. 10. 2006 18:55

    Asi záleží na chuti. Já bych nikdy omáčku nedělala z žádné náhražky.Vždycky jen z vývaru.Jinak dobrý nápad-budu vařit koprovku v sobotu.

  • Margita | 16. 10. 2006 12:50

    Prikláňam sa k názoru pani Anny, podobne robím aj ja. Vždy mám rád keď prevažuje chuť toho, čo robím, v tomto prípade kôpor. To si aj vychutnám. Už som robila dávnejšie s bujónom, ale mi vadilo, že chuť bola narušená chuťou bujónu. Keď už, tak by som dala tak, ako spomína pani Jančušková - bujón bez vône.

  • micky mouse | 15. 10. 2006 17:27

    Chutna i v Miami

  • Kvetak | 4. 7. 2006 22:40

    Masox chutna jako magi (myslim to tekute z Vitany do polevek) Lepsi je od Opravdoveho Maggi "Zlaty bujon Hovezi"

  • Magdula | 29. 6. 2006 12:35

    právě jsem ji dodělala a nevim nevim,asi ji neumim dochutit,není to ono...

  • Andrea Židková | 23. 6. 2006 21:24

    ted jsem ji dělala zkrátila jsem dobu vaření místo smetany dala mlíko a ani jsem ji nemusela cedit a je mocd dobrá nato že jsem ji dělala poprvé v životě

  • Jana Kutačová | 15. 6. 2006 15:09

    Veroniko,v takovém případě se omáčky dají zahustit i dodatečně,když zjistíte,že je málo hustá,dá se rozmíchat trochu mouky a solamylu v mléce nebo ve vodě,vlít do omáčky a chvíli povařit a dohustit tak pokrmy.

  • Veronika Pilna | 15. 6. 2006 11:32

    Omáčka byla opravdu velice dobrá, akorát nebyla ideálně hustá, ale to nevadí, příště už budu vědět a udělám víc jížky §:-)

  • nia | 9. 6. 2006 10:37

    výborná...není co dodatm uz ji musim dělat ze dvou várek

  • Tereza Jarčušková | 26. 5. 2006 10:05

    Ja dývam vývar, pokiaľ ho mám doma, ak nie, tak kupujem klasický masox, pretože ten je bez príchutí, je neutrálny.

  • Jana Kutačová | 25. 5. 2006 16:18

    Katko,myslím tím bujón podle chuti,kdo co má rád.Já do téhle omáčky dávám nějaký drůbeží-kuřecí,slepičí,ale zkoušela jsem i masox a vůbec nám to chuťově nepřekáželo.Vyzkoušejte,uvidíte...:o))

  • katka | 25. 5. 2006 14:49

    Jano a Terezko, děkuji za radu. snad bych se ještě pro jistotu zeptala na bujón. myslí se tím masox, zeleninový vývar či podobné kostičky? díky

  • Tereza Jarčušková | 25. 5. 2006 11:57

    Ja tiež nedávam smotanu ale mlieko. Robím presne tak ako Janka, len ochucujem octom, nie šťavou.

  • Jana Kutačová | 25. 5. 2006 09:02

    Katko,já koprovku dělávám z mléka a aby to mělo lepší jakoby smetanovější chuť,tak smažím cibulku na másle,zasypu moukou,poředím mlékem a přidám kostu bujónu,a hodně kopru.Dochucuji solí,cukrem.Omáčku vypnu,přidám pár kapek citron.šťávy a octu promíchám.Občas přidám do vaření 1 žloutek.

  • katka | 25. 5. 2006 08:27

    je mi to opravdu líto, ale včera jsem ji dělala a nechutná mi. myslím, že se to dá sníst, ale nebyla jsem spokojená. v některých z níže uvedených komentářů někdo píše, že ji dělá z mléka na másle a cibulce, tak to tak příště zkusím.

  • eva | 21. 5. 2006 16:07

    No pan Dominik, ked robite koprovu omacku, nemoze ocakavat chut paradajkovu ??? Nahodou omacku je velmi chutna, treba vediet dochutit, ja do zaprazky pridavam i trochu struhanej cibule..

  • Jana Kutačová | 21. 5. 2006 14:34

    Mě ten recept nepřipadá jako blivajs,ale záleží asi na dodržení postupu a na konečné fázi dochucení.S tím octem opatrně..:o)

  • Dominik Kovařík | 21. 5. 2006 11:16

    Je to úplný blivajz.Vůbec mi to nechutnalo.

  • Tereza Jarčušková | 4. 5. 2006 11:49

    Asi ste dali málo cukru a veľa octu. Pridajte cukor a ocot opatrne pridávajte a chutnajte zároveň pri premiešaní. Radšej ho dolejete aj 3x ako raz a veľa.

  • hurvajs | 4. 5. 2006 10:02

    tak jsem teda udelal tu koprovku. nejak sem ji ale nemoh dochutit porad byla takova kysela asi jsem tam dal moc octa. ale nebyla spatna. napriste to bude urcite lepsi

  • hurvajs | 3. 5. 2006 16:21

    dik moc za rady. dnes jsem slibil pritelkyni veceri, ona koprovku zboznuje, tak snad se blysknu. drzte mi palce

  • Jana Tomčíková | 3. 5. 2006 10:49

    Můžete použít kopr ve sladko-kyselém nálevu, myslím, že je k dostání v každém obchodě s potravinami, ale čerstvý je čerstvý.

  • Tereza Jarčušková | 3. 5. 2006 07:01

    Lepší je čerstvý kôpor. So sušeným to nemá ten šmrnc. Ocot a cukor dajte až nakoniec, na dochutenie.

  • hurvajs | 2. 5. 2006 16:35

    jo a kdy se tam dava ten cukr??

  • hurvajs | 2. 5. 2006 16:33

    muzu pridat suseny kopr, tedy koreni nebo musi byt nutne cerstvy

  • Lidka Kábrtová | 24. 4. 2006 07:54

    Taky musím pochválit, vařila jsem minulý týden, neb nadúroda vcelikonočních vajec je značná... Jen jsem místo oleje dělala jíšku na másle.

  • Sarka Havlikova | 23. 4. 2006 21:00

    opravdu moc dobre, dala jsem 2 lzice octa a klaplo to :-)

  • Monika | 18. 4. 2006 16:17

    Koprovku miluju, ale nikdy jsem ji nedělala, tak jsem se bála, ať to nezkazím. Je to opravdu snadné a byla výborná!!!

  • Marcela Šepsová | 14. 4. 2006 09:42

    Je moc dobrá dělala jsem jí úplně prvně a budu dělat často. Moc jsme si pochutnali děkujeme.

  • Anna | 5. 4. 2006 10:35

    Vzhledem k tomu, ze se mi pro me z neznamych duvodu nedari jiska, vyresila jsem dnes koprovku tak, ze jsem na masle lehce zpenila nakrajenou cerstvou mladou cibuli, v hrnicku jsem si rozmichala v mlece asi 4 lzice hladke mouky, nalila do zpenene hmoty, zalila dalsim mlekem, nechala povarit, pridala nasekany kopr, sul, cukr a ocet a na zaver jednu malou zakysanou smetanu. vysledek je skvely, i kdyz tradicni koprovkar by zrejme pohrdl:-)

  • Jana Bata | 29. 3. 2006 17:53

    prave to jdeme delat, tak uvidime :-)

  • mína | 28. 3. 2006 03:59

    tak jsem ji vařila a musím říci, že je opravdu výborná....děkuji moc za jednoduchý a výborný recept

  • eva | 8. 3. 2006 21:38

    Je opravdu super, prave jsem ji dodelala a ikdyz uz jsem nechtela jist, tak jsem neodolala, muzu jenom doporucit

  • Alice Ahmad | 4. 3. 2006 11:40

    Moc děkuji za recept,žiju v Káhiře a moc se mi stýská po české kuchyni,tak jsem ted doma změnila jídelníček,omáčka všem moc chutná,díky!

  • ah | 25. 11. 2005 14:01

    mnam mnam, prave ji pojidam a jsem s ni moc spokojena

  • Radka A. | 18. 10. 2005 13:41

    Opravdu moc dobrá!

  • Zdeňka Bodová | 16. 10. 2005 13:09

    Nejen v Torontu ci Amsterdamu ,ale i v Brne ...mooc dobry..

  • Honza | 14. 10. 2005 20:20

    byla vyborna tady v Amsterdamu mmmmmm

  • Michaela | 9. 9. 2005 13:35

    Teda, ta je dobra. Zrovinka jsem ji dodelala.. Delala jsem ji z bujonu, protoze jsem ve Vidni a neumim poradne nemecky :o) opravdu vyyyyborne. Muzete mi nekdo poradit recept na PRAVE videnske knedliky v ubrousku, byla jsem zdesena, kdyz po me pritel chtel knedlik v ubrousku, dekuji moc

  • Michaela | 9. 9. 2005 12:10

    muzu pouzit jako vyvar bujon???

  • monika | 8. 9. 2005 17:30

    Vývarem z masa rozumím masový bujon!

  • Jarmila | 22. 7. 2005 23:46

    Moc nam chutnala v Dallasu ! Ceska kuchyne nam chybi!

  • Jan veselý | 21. 7. 2005 19:00

    lze použít i zavařený kopr?úplný amatér,Honza

  • Jana Tichá | 15. 6. 2005 19:32

    Kde vzít vývar z masa? :-))) Koupit si kousek zadního hovězího a uvařit v osolené vodě. Nebo stačí i přední s kostí. Ale já dělám klidně i koprovku bez masa - když ho zrovna nemám. Dělám téměř stejně, jen přidám trošku tymiánu. Jako přílohu dělám svítek ( sníh ze 3 bílků + sůl, do toho lehce vmíchat žloutky, 3 lžíce vody, 1/2 prášku do pečiva a přiměřeně dětské krupičky. Upéci ve vymazaném a vysypaném pekáčku do růžova. Ještě horké spařit vřelým mlékem. - asi 1/4 l) K tomu ještě ztracená vejce.Výborné bezmasé a rychlé jídlo!

  • nikous kolodzick | 15. 6. 2005 19:09

    tak bych si taky dala koprovku,ale jako uplnej amater fakt nevim kde mam vzit vyvar z masa.Porfadite me nekdo?Moc diky.

  • Radka Krňávková | 8. 6. 2005 11:28

    Je fakticky skvělá a to i u nás na Moravě.Díky za ni.Mňam

  • Jiří Jarolím | 25. 5. 2005 09:31

    Doporučuji, čerstvý kopr byl nejprve spláchnut horkým ocetem a pak teprve nakrájen a vložen do připravené omáčky.

  • Martina | 24. 5. 2005 11:14

    Dneska jí taky zkusím, jsem na to zvědavá.

  • Barka | 20. 5. 2005 13:50

    už jdu vařit - mňam

  • Eva Odstrčilová | 20. 5. 2005 12:19

    Výborná a přitom jednoduchá.

  • Jana Gesinger | 7. 4. 2005 01:34

    V Monterey CA se osvedcila tez.

  • Petr Kazik | 22. 3. 2005 16:39

    Alo neboj, v Toronte se osvedcila

  • Ala | 21. 3. 2005 17:59

    Take se ji dneska pokusim uvarit,dam vam vedet jak nam chutnala v Canade.

  • Anonym | 12. 2. 2005 18:21

    skvely recept,varime koprovku podle vas v Americe

  • Lucie Sr. | 10. 2. 2005 21:32

    Snad se mi povede, teď jí vařím. Věřím vašim receptům a využívám jich.Děkuji moc za rady...

  • jiri kolacek | 29. 1. 2005 19:28

    je vyborna chutname v americe protoze nam nase kuchyne moc chybi hlavne babicky

  • Jana Ž. | 19. 1. 2005 12:08

    Byla vynikající, celá rodina si pochutnala.

  • Marcela L. | 14. 11. 2004 14:22

    MNAM:o)!

  • Martina Čeganová | 1. 11. 2004 19:00

    Tak já ji dnes zkusím uvařit a uvidíme. Díky moc za recept! Martina

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Koprová
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hladká mouka Hovězí vývar Kopr Ocet Rostlinný olej Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka s masem

Rajská polévka s masem

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Šlehačková roláda III.

Šlehačková roláda III.

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Výborná pizza

Výborná pizza

Domácí gyros

Domácí gyros

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

82
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
76
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
62
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
47
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
45
Jednoduchá škvarková pomazánka
Jednoduchá škvarková…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kopaničářská zelňačka
Kopaničářská zelňačka
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
Koprová kulajda
Koprová kulajda
Koprová omáčka
Koprová omáčka
Koprová omáčka expres
Koprová omáčka expres
Koprová omáčka s houskovými knedlíky
Koprová omáčka s houskovými knedlíky
  • Recepty.cz
  • Koprová omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact