Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé punčové řezy
Malinový dort - bez křoupání
Krůtí křídlo pečené na houbách
Bramboračka naší babičky
Květákové placky (DUKAN)
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Hasenöhrl (zaječí uši)
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Jehněčí kotlety na bylinkách
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Polévka z červené řepy
Ginger shot
Dýňová polévka s hruškami