Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety s pikantní omáčkou
Rohlíčky bez cukru
Bramborovo-dýňové placičky
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Dip z červené řepy
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou