Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hraběnčiny řezy II.
Mexické placky tortillas z mouky
Ďábelské toasty - směs
Vídeňské ořechové rohlíčky
Labužníkova kuřecí stehna
Pomazánka z Romadúru II.
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Meruňkové čatní s cibulí
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek