Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bretaňský fazolový salát
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Laskonky pravých Labužníků
Kuře pečené s rýží
Dýně z pánve
Zapečené brambory se špenátem a…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Houbová pohanka - pohankový kuba
Krůtí roláda pečená se švestkami
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky