Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládané brusinky
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Citronová (pomerančová) bábovka
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Jednoduchá šunková pomazánka
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Italské Tiramisu (Florencie)
Mandlový dort s jogurtem a ovocem
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér