Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotový kakaový dort
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Sumec dle baštýře Jardy
Dijonský koláč slaný - z listového…
Česnečka po česku
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Kotlety s houbovou omáčkou
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Špaldové sušenky s čokoládou
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…