Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Linecké cukroví DIA
Řezy Pribiňáček
Broskvový koláč z listového těsta
Marokánky s ovesnými vločkami
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Pečená dýně (velice chutná)
Čevapčiči po našem
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka
Asijské nudle s restovanou zeleninou