Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krůtí pečeně
Kuřecí kousky ala Donald
Minipizzy
Výborný kuskus
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Rychlá kávová zrna
Španělské „španělské ptáčky“…
Bramborový knedlík podle norem
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vláčná máslová vánočka
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Vánočka ze šesti pramenů
Šneci z listového těsta se slaninou a…