Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pravá pistáciová zmrzlina
Jahodové řezy VII.
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Domácí chléb VI.
Zelňačka s maďarskou klobásou
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem