Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaná červená řepa
Bramborovo-houskové knedlíky
Omáčka z vepřových jater
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Lotrinský quiche
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Cuketové karbanátky (sekaná)
Sezamové kuře v těstíčku
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek