Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobré košíčky
Zapečené kuřecí závitky II.
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Krevety s rýžovými nudlemi
Báječné máslové koláčky - nejen…
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Mexická polévka Sopa Tarasca
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Rozmarýnový cheesecake
Jihočeská „pucková“ polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger