Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové koleno mňam
Velikonoční mrkvový beránek
Rybízový koláč II.
Buchta celulitida
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Lovošská topinka
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Adžika masovo-zeleninové ragú
Bramborovo-špenátová polévka
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka