Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky se zelím II.
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Makový koláč se sněhem
Měsíční krajina
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
"Dospělácké" řezy
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Italské těsto a výborná pizza
Mexická tortilla se zelným salátem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone