Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbové karbanátky III.
Ořechové řezy medové
Medovník V.
Gyros s tzatziky
Hermelínové ranečky se zeleninou
Hrách a kroupy
Anglická pečeně (Carvery)
Zeleninové pohankové "rizoto"
Red velvet brownies
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Okurky ve vinném octě
Klasický burger