Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety II.
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Ořechové řezy ledové - cukroví
Ořechový štrůdl (závin)
Tažený štrůdl (závin)
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Chléb pečený v kastrolu
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Bystřická kyselica
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví