Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené kuře
Listové taštičky plněné mletým masem
Míchaná vejce s avokádem
Špagety se sojovým masem
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Berlínské řezy II.
Hruškové šátečky se skořicí
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Pudinkovo-jablečné řezy
Gulášová polévka
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Mrkvový koláč s ricottou
Čokoládový pudink