Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mojito
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Pařížské rohlíčky IV.
Babiččina bramborovo-maková bábovka
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Beránek ze šlehačky
Grilovaný kuřecí kebab
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou