Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zamilovaná očka
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Slaný dort II.
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Borůvkový dort
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč