Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kremrole se šlehačkou
Kuře královny Kálí
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Krůtí nudlová polévka
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Jemná hrachová kaše
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Losos na másle a limetách se…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest