Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bublanina
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Koule Raffaelo
Scones
Rychlovka z papiňáku
Superrychlý gyros
Čokoládový krém II.
Babiččina ořechová bábovka
Banánová roláda s margotkou
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory