Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slané pečivo - co dům dal
Kuřecí zbytkový salát
Slaná bábovka s olivami
Barevné pomazánky - z červené řepy
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Vařené mušle
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Jednoduché žampionové kari
Pomazánka z červené řepy I.
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí