Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčková buchta pro nezkušené
Kynuté těsto - základní recept
Jablkový koláč se švestkami a…
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Perník z domácí pekárny II.
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki