Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Svíčková Wellington
Jednoduchý jahodový koláč
Mrkvový koláč III.
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Koláč inspirován tiramisu
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Bramborovo-hrášková kaše
Houskové uzenářské knedlíky
Adžika - zeleninová pasta
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové brownies
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou