Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drožďové knedlíčky do polévky
Quiche
Smažená hlíva
Sněhové rohlíčky
Nivová pomazánka s mascarpone
Broskvový želé řez
Bílková poleva na perníčky
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot
Dýňové latte