Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Palačinkový dort
Trhanec
Čočková polévka s uzeným masem
Americké hovězí
Skořicové rohlíčky
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Řecký těstovinový salát
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone