Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččiny "Francky"
Brokolicová polévka s vločkami
Mrkvové řezy s ananasem
Borůvková buchta
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Kuskus s tuňákem a zeleninou
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Jednoduché špecle se zelím a masem
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi