Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety s pikantní omáčkou
Růžičková kapusta po indicku
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Bostonské krémové mufiny
Česnekové řízky v těstíčku
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Tvarohové koblížky s jablky
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Lepenice s trhaným uzeným
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi