Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koložvárské zelí
Kuřecí řízky v listovém těstě
Bramboráky sváteční
Mňamková pomazánka z Nivy
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Dalamánky z chleba
Mrkvovo-kedlubnové placky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Hovězí sekaná Wellington
Rychlá miso polévka z woku
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka