Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Carpaccio z lososa
Boršč bez masa
Jahodové řezy IV.
Salát z čínského zelí s kysanou…
Citronovo-makové muffiny
Adžika masovo-zeleninová směs
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Lembas (Elfí chléb)
Ořechový biskupský chlebíček
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Souvlaki s tzatziki
Květákové steaky z grilu