Polévka z uvařených fazolek, brambor a zelí. Zahustíme jíškou a podáváme s chlebem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Zelňačka s fazolemi II.
Zelňačka III.
Rychlá zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Zámecké brambory
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Papriková krémová polévka
Kuře s rýží na kari
Řízky v klobásovém zelí
Tortilly s fazolovou směsí
Pohanka (nejen) se slaninou
Okurkovo-špenátové smoothie
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest