Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Radka Hudská
|26. 11. 2007 14:33
Ořechovka- do 3l sklenice dávám zelené ořechy i se slupkami, nakřápané tak, aby praskly, ale nerozdrtili se, přisypu cukr- jak kdo rád- dávám odhadem půl kg- stylem jamala licha patláma patláma a paprťála a nakonec zaliju vodkou. Mechá se v chladu a temnu luhovat za očasného promíchání až získá téměř černou barvu. Po každém promíchání ji ochutnám, ale jen tak 1cl. :-) na konec se scedí přes plátno a nejlíp chutná nevychlazená. Mám doma i 5let starý exemplář a je bezkonkurenčně nejlepší. Říkám mu hodobóžová ořechovka.
Petra Plevová
|23. 11. 2007 17:25
Paní Jano,ořechový likér dělám(recept napíšu).Nevím jestli je to to co hledáte,ani to není příliš aktuální(musí se dělat v létě),ale tak za půl roku můžete vyzkoušet :-)
Kuchařka on-line
|23. 11. 2007 08:30
Viz. recept "Koňak".
Jana
|23. 11. 2007 00:08
Zajímalo by mě, jestli existuje Koňak I., všechny recepty na nápoje jsem si uložila a určitě hned vyzkouším, moc se mi líbí. Ještě bych tak potřebovala recept na ořechovku.