• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kološvárské zelí
Napište svůj komentář k receptu

Kološvárské zelí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kološvárské zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg kysané zelí
    • 50
      g anglická slanina
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      ks cibule
    • sádlo
    • 200
      g mleté maso
    • 300
      g kabanos
    • česnek
    • 1
      kelímek sladká smetana
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Kyselé zelí uvaříme ve vodě doměkka. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přisypeme papriku a přidáme ke scezenému zelí.
2
Na sádle opečeme nakrájenou cibuli, přidáme maso, utřený česnek, sůl a za stálého míchání 5 minut prohřejeme (můžeme také okořenit mletým pepřem a paprikou).
3
Salám nakrájíme na plátky.
4
Do pekáče dáme vrstvu zelí, mleté maso, plátky salámu a nakonec vrstvu zelí. Zalijeme smetanou a pečeme 20 minut v předehřáté troubě.
5
Podáváme s vařenými brambory.
6
Poměr masa a salámu může být samozřejmě jiný - dle chutí a možností každého. Salám je možné také obměňovat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Salát z čínského zelí a papáji

Salát z čínského zelí a papáji

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jerry2004
    jerry2004 | 2. 10. 2016 12:08

    vypadá dobře

  • Martin | 17. 8. 2014 17:15

    Dobrý postřeh :) Taky jsem si toho všiml...

  • Martin | 4. 7. 2014 06:19

    Prosím vás, jak se dusí za stálého míchání? To máse v pokličce dírku na vařečku? :-D

  • Tereza J. | 9. 5. 2010 21:59

    Recept na Koložvársku kapustu tu je, ale...chce to rozhodne dobrú klobásu a chýba tu to, čo robí koložvársku kapustu koložvárskou...ryža. http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JRIQEQCOD&id_kategorie=JNLNPOD3

  • Hanka Nepeřená | 9. 5. 2010 10:57

    Dělám podobně, jen se zelím dusím i rýži, toto pak dám dolů, na to klobásku a osmahnuté okořeněné maso, nahoru kysanou smetanu - zapeču. Je to mňamka a jí se to rovnou bez přílohy, je tam rýže.

  • Ivana Samcová | 1. 4. 2008 17:27

    Prostě vynikající! Velká mňamka.Vše jsem dávala jen od oka. Zelí jsem nevařila, jen jsem ho trochu propláchla a promíchala s připravenou slaninou. Jinak podle receptu. Druhý den jsem si k tomu vzala chléb, taky to nemělo chybu. Určitě budu opakovat.

  • Michaela Atherton | 15. 6. 2006 17:40

    Dostala jsem dve sklenice kyseleho zeli a nevedela co s nimi... diky za dobrou inspiraci, vypada opravdu chutne.

  • Ivana Přikrylová | 12. 6. 2006 10:09

    Dělám podobný recept s tím, že na dno pekáčku dám kysané zelí, na to na cibuli orestované mleté maso ochucené kořením na steak, další vrstvou jsou plátky syrových brambor. Vše zaliju smetanou a zapeču. Ke konci posypu strouhaným sýrem a nechám rozpustit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Kabanos Kysané zelí Mleté maso Paprika - sladká Sádlo Sladká smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající zmrzlinový pohár

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Marinovaná kuřecí prsa II.

Marinovaná kuřecí prsa II.

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

Gratinované brambory s hořčicí

Gratinované brambory s hořčicí

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

27
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Meruňkové knedlíky s…
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
19
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…
14
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Kološvárské zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact