Koleno vykostíme a plát si nožem upravíme, osolíme, potřeme trochou česneku.
2
Do mletého masa dáme vejce, zbytek česneku, sůl, pepř, drcený kmín, trošku majoránky, promícháme a rozetřeme na plát masa.
3
Doprostřed dáme nožku klobásy, maso svineme, spíš se dá říci, že strany dáme k sobě a motouzem pevně svážeme.
4
Rolku potřeme olejem, můžeme ještě trošku osolit a zabalíme ji do alobalu. Dáme na pekáček do vyhřáté trouby asi na 3/4 hodiny. Pak se má alobal rozvinout a rolka dopéci.
5
Já jsem alobal odstranila úplně, maso se hezky zatáhlo, dala trochu vody, přikryla a dala do trouby na další 3/4 hodiny. Pak jsem nahoře rolky rozřízla motouz a na kůži jsem udělala mřížku a dala už bez přikrytí do trouby péci, polévá se výpekem.