Robila som ich v stredu, len ešte sú tvrdé, myslím kolieska, dúfam, že zmäknú. Piekla som naraz spolu - na surové som dala náplň. Neviem ale či aj vám, ale mne mne sa v tej náplni po vychladnutí začal oddeľovať tuk. Možno, že by sa tam ani nemusel dávať, tá smotana s cukrom by hádam aj stačila. Ináč sú veľmi dobré. Ja so robila miesto koliesok hviezdičky - vypadá to dobre.
Toto pečivo mám strašne rada.Je vynikajúce.
I já namáčím spodek koleček podobně jako třeba u kokosek. Dalo by se říct, že ta náplň je po upečení tvrdá, něco jako u marokánek.
No já bych to - vzhledem k názvu pochopila tak, že to "tajemství" má být zakryté čokoládou, aby to bylo tajemství. Ale asi jak kdo chce, dobré je to stejně.
Ano, pochopila jste to dobře, namáčí se pouze spodní strana koleček, alespoň podle mého receptu.
Recept vypadá velice lákavě, jen jsem se chtěla pro jistotu zeptat: rozumím tomu dobře, že se namáčí v čokoládové polevě jen ta kolečka, ne náplň. Díky za upřesnění. Ivana
Naprosto souhlasím, Ilčo, i u nás je toto cukroví téměř snězené už před Štědrým dnem. Můj recept je zase jen s arašídy, ale zkusím jako vy péct dohromady.
Neznám lepší cukroví! Doma ho už ho dělám několik let a nemá chybu. Jen tu náplň dávám na syrová těsto a peču to hned od začátku dohromady. Opravdu moc dobré